Alhamdulilah…things that made me happy..

Alhamdulilah..dalam hidup ini semua benda selalu berselang seli..tak le semuanya tak happy..dalam pada tu banyak je benda yang boleh buat saya happy…img_8011-copyMacam ni…anak-anak Bangle…comelkan?..masyaAllah..tak kanlah muka comel macam ni tak boleh buat kita happy…unless you are a Ailurophobia… alahai..sejam mengadap muka comel ni pun tak ada masalah.img_8062Ni pun boleh buat happy…Jiha dok simpan kucing dalam kantung macam kangaroo. Comel je tengok..dia guna kan snow hat dia buat pouch…tapi dia punya result test..tidak buat ibu happyy…camon la Jiha…you can do better…img_8073-copyJumpa adik junior Aberdeen lagi la buat saya happy… Jumpa Mas..yang kami kenal dari zaman dia anak dara…sampai dah ada anak dah Mas…..

Kan….banyak benda dalam hidup yang boleh buat anda happy, stop focusing on those sad and angry thoughts.. focus on the happy ones…InsyaAllah many happy things will come your way..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s